dilluns, 14 de juliol del 2014

Juliol de 2014: II International Mixed Doubles Open a Newtown-la-Vallée. Escarapel·les a dojo.

La tarda del divendres 11 de juliol de 2014 va tenir lloc en el pavelló polisportiu de Vilanova del Vallès la 2na edició del International Mixed Doubles Open de Bàdminton de Newtown-la-Vallée. Tal vegada una mica perjudicats per les dates tan avançades, properes a les vacances d'estiu i molt al final de temporada, i per l'inopinada modificació de la data inicialment prevista, la participació no va ser tan abundosa com en la 1a edició, i només van ser 5 les parelles inscrites. Tanmateix, no va faltar qualitat malgrat les sonores absències de, per exemple, Thetower, la Nancy, l'Olga i la Valèrie d'entre les sòcies de Vilanova, o de l'Olga, la Maria i la Pili, d'entre les no sòcies però assídues de les nostres competicions.

Era previsible que l'afluència masculina fos superior a la femenina i l'organització, que tan sàviament el sòviet suprem del Club va delegar en Bye Sense, va organitzar al marge del torneig oficial XD una competició de dobles masculins en la modalitat de parelles variables. És llarg i complex d'explicar però fàcil d'entendre: sempre formes parella amb un company diferent i jugues contra tots els altres.

En la competició oficial els vencedors van ser els favorits del públic, l'Anna i l'Arnie, que van aconseguir després de molts esforços vèncer tots quatre partits.






La plata va ser per a l'Elsa, en un fi de temporada brillantíssim, molt ben acompanyada a la saga per en Joffre, eficient com sempre i capaç dels cops més inaudits des de les posicions més extremes.






El bronze va ser per a la Carme, que va haver de patir la parsimònia dels moviments d'en Keith com a parella i només va cedir dos partits. En Keith ja estava desfet després del primer encontre (tots van ser a tres sets) però va refer-se prou per acabar la competició dempeus i sense danys aparents.






La quarta posició va ser per a Lady Glory i Tobottom, una parella molt ben conjuntada tant d'uniforme com de joc. Tots dos toquen bé el volant i la gamma de renecs quan fallen un cop és prou variada i divertida.




En primera posició per la cua va quedar la Rosa, que va fer parella amb tots els homes lliures del pavelló: en David, Lord Save i Kill Them. Tanta variació la va destarotar una mica i per això no va quedar més ben situada en la classificació.
















El públic i els familiars dels jugadors no van parar en cap moment d'animar-los, que aquesta i no una altra és la seva feina.





La directiva del Club va rebre l'informe personal de l'enviat especial a l'Orient Mitjà. Sembla que la cosa pinta malament, perquè sense aire condicionat no s'hi pot jugar, i amb aire condicionat tampoc...






La versió Kanban de todostorneos, novament, va ser l'eina de gestió i control dels partits i dels resultats. Econòmica però fiable i robusta.







Alguns dels participants es van pensar que estaven en la platja i potser no es van concentrar prou en el joc, però malgrat això van aconseguir l'escarapel·la daurada, cosa que dóna idea del seu nivell.



El president més president de tots els presidents que es fan i es desfan, acompanyat del membre de més altura de la junta del club, van encarregar-se de la imposició de trofeigs per a tothom.








I aquí hi ha la foto finish. Falta Lady Glory, que estava en la zona mixta atenent els mitjans de comunicació; la Rosa, que se'n va anar de gira promocional; i la sabata de l'Anna, que vés a saber on era.


I, si Déu vol, l'any vinent ho repetirem!

dilluns, 7 de juliol del 2014

|| Open Mixtos de Vilanova !!

Aquest divendres, internacional com sempre, únic al país en la seva modalitat, singular en els premis, i amb sopar de celebració posterior per a qui vulgui arrodonir la festa.
Us hi esperem a totes i a tots !!!!!!!!